Seifuri profesionale Bacau – clase de securitate EN-1, EN-2 sau EN-3

Seifuri profesionale BacauSIBTECH SECURITY comercializeaza si instaleaza seifuri profesionale, marcile Rottner si Comsafe, pentru case de amanet, case de schimb valutar, bijuterii sau orice alt obiectiv care necesita protejarea valorilor (bani, bijuterii, documente).

Seifurile si casele de bani pe care le instalam sunt certificate conform claselor de securitate EN-1, EN-2 sau EN-3,  si ofera rezistenta sporita la foc.

Un seif antiefractie profesional este o masura de securitate complementara sistemului de detectie si alarmare la efractie. Cu un montaj corect bunurilor dumneavoastra nu vor putea fi furate nici de cei mai rapizi hoti, sustragerea banilor sau a bunurilor neputand fi facuta pana la interventia echipei de interventie care monitorizeaza sistemul de alarma.

Seifuri rezistente la foc

Pentru protejarea datelor si documentelor foarte importanta sau sensibile va oferim seif-uri si dulapuri rezistente la foc timp de 30, 60 sau 120 minute, la temperaturi intre 900 si 1090 grade.  Astfel nu veti pierde niciodata documentele esentiale afacerii dumneavoasta.

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati!

Asiguram montaj pentru seifuri profesionale in toata tara.

Caracteristici seifuri profesionale Bacau

  • Clasa de securitate 1,2 sau 3 in concordanta cu CSN EN 1143-1+A1:2009
  • Tip: seifuri antiefractie, corp format din perete dublu
  • Grosime usa: de la 62 mm, grosime foaie usa de la 12 mm
  • Rezistenta la foc: izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului
  • Inchidere: mecanica cu cheie sau electronica
  • Ancorare: posibiltate de ancorare in podea, chit de ancorare