Sisteme de alarma Bacau

sistem de alarma BacauSistemele deĀ  securitate antiefractie indeplinesc rolul de protejare a persoanelor, bunurilor si valorilor aflate intr-un spatiu bine delimitat. Folosirea acestor sisteme antiefractie pe langa scopul de protectie mai are si un puternic efect de descurajare al infractorilor. Sibtech Security instaleaza sisteme de alarma in Bacau si pe o raza de 100 km in jurul Municipiului.

SC Sibtech Security SRL este licentiata, de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, sa desfasoare activitati de proiectare, instalare si mentenanta ale sistemelor de detectie si semnalizare a efractiei. Pentru a mentine standardele de calitate, firma noastra utilizeaza cele mai bune echipamente antiefractie, produse de catre liderul in acest domeniu, firma canadiana DSC.

Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne contactati. In urma analizei cerintelor dumneavoastra si a evaluarii spatiului ce trebuie protejat, va asiguram ca veti primi cel mai bun pret.

Sisteme de alarma Bacau

Sibtech Security instaleaza sisteme de alarma in Bacau, Onesti, Moinesti, Buhusi, Comanesti si celelalte localitati din judetul Bacau. La cere putem face instalari si in alte judetele ale tarii.

Sisteme de alarma wireless si cu fir

Firma noastra are solutii pentru sisteme antiefractie ce se preteaza la toate tipurile de aplicatii: spatii comerciale, locuinte, birouri, depozite, etc.

Pentru clientii pretentiosi sau cand spatiul nu permite utilizarea firelor, va oferim sisteme de alarma wireless produse de firma Jablotron (Cehia), cu clasa de securitate 2, conform standardelor europene in vigoare.

Toate sistemele noastre pot fi conectate la un dispecerat de interventie sau va pot alerta pe telefonul mobil.

Componentele unui sisteme de alarma profesional, conform legilor din Romania

  • centrala de alarma cu memorie de evenimente
  • una sau mai multe tastaturi
  • elemente de detectie – senzori de miscare (PIR), contacte magnetice, senzori geam spart, senzori de soc, senzori de fum, etc
  • elemente de avertizare optica si acustica – sirena de exterior cu acumulator de backup si protectie antisabotaj; optional sirena de interior
  • acumulatori pentru asigurarea autonomiei in lipsa alimentarii cu energie electrica
  • dispozitive de comunicatie prin linie telefonica fixa sau mobila
Pentru a va putea recomanda cea mai potrivita solutie pentru afacerea sau locuinta dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru o discutie. Consultanta este GRATUITA.