Servicii IT Bacau

Servicii IT Bacau

Servicii IT Bacau

Servicii IT Bacau

SibTech furnizeaza firmelor mici si mijlocii din judetul Bacau intreaga gama de servicii IT, de la consultanta si integrare de sistem pana la managementul infrastructurilor IT. Oferta noastra este sustinuta de parteneriate cu furnizori nationali lideri de piata, fapt ce garanteaza calitatea serviciilor si produselor noastre.

Instruire si training

Pentru a creste productivitatea angajatilor va oferim cursuri de initiere si specializare in utilizarea calculatoarelor si echipamentelor IT.

Service garantie si post-garantie

Atat pentru echipamentele achizitionate de la noi cat si pentru cele existente anterior, asiguram service complet.

Proiectare si instalare retele

Reteaua de calculatoare reprezinta componenta de baza a unei infrastructuri IT.  SibTech realizeaza proiectare si implementare de retele si cablari structurate in conformitate cu standardele actuale din industrie.

Integrare de sisteme

Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata si adaptabila la cerintele dumneavoastra specifice de computere personale si computere portabile. De asemenea va oferim consultanta in alegerea configuratiilor optime pentru activitatile dumneavoastra.

E-mail profesional

Posta electronica este in prezent mijlocul de comunicare cel mai ieftin si mai comod. Noi va oferim adrese personalizate de tipul nume@numefirma.ro

Web design & web hosting

Internetul este o sursa de informare cu o expansiune exploziva. Pentru a completa promovarea si imaginea firmei dumneavoastra va oferim servicii de design pagini web si solutii pentru gazduirea acestora.

Servicii de retea

SibTech va ofera solutii de implementare servicii de retea (e-mail, firewall, Active Directory, file server) bazate atat pe tehnologii Microsoft cat si Linux.