Seifuri ieftine cu clasa de securitate, agreate de Politia Romana – de la 1390 Lei + TVA

Seif cu clasa de securitate Toscana 26Sibtech Security comercializeaza si instaleaza seifuri antiefractie cu clasa de securitate 1 conform standardului EN 1143-1, cu preturi incepand cu 1390 Lei+TVA, cu livrare inclusa la sediul dumneavoastra.

Cine are nevoie de seifuri certificate?

Conform Legii 333/2003 si HG 301/2012, casele de amanet, bijuteriile si casele de pariuri trebuie sa fie dotate cu seif antiefractie cu clasa de securitate minimum I pentru depozitarea numerarului si a bunurilor de valoare.

De asemenea, toate unitatile comerciale care lucreaza cu numerar mult si bunuri de valoare mare trebuie sa detina un seif certificat.

Cum se monteaza seifurile?

Pentru a fi eficient impotriva tentativelor de efractie, un seif trebuie montat pe podea si ancorat intr-o placa de beton. Seifurile pe care le vindem sunt prevazute cu ancore (dibluri) metalice care asigura o fixare foarte buna in beton.

Deoarece atat corpul seifului cat si incuietoarea cu cheie cu barbie dubla sunt foarte dificil de spart, trebuie asigurat un montaj corect pe suprafata potrivita, cel mai mare risc fiind acela al furtului seifului cu totul. Desigur exista si seifuri foarte grele care nu pot fi usor transportate de catre niste hoti care se grabesc.

Masuri complementare de securitate pentru seifuri

Este stiut faptul ca niciun seif nu este imposibil de spart. De aceea scopul unui seif este sa intarzie cat mai mult tentativele de efractie astfel incat sistemul de alarma sa poata anunta posibila spargere.

Este important si obligatoriu pentru obiectivele prevazute in lege, ca seiful sa fie protejat de un sistem de alarma cu minim un detector de soc (montat pe seif) si un detector de prezenta cu tehnologie dubla.

Cum stiu ca un seif este certificat si are clasa de securitate?

Seifurile profesionale au pe interiorul usii o placuta metalica stantata unde este scrisa clasa de securitate, standardul si numarul certificarii.

Ce model de seif sa aleg?

Alegerea unui seif se face in functie de doua criterii (pe langa buget):

  • dimensiunile spatiului de depozitare
  • tipul de incuietoare. Exista seifuri cu incuietoare cu cheie, cu cifru mecanic si cu cifru electronic. Seifurile cu inchidere electronica oferta posibilitatea unui deschideri temporizate (seiful se deschide la un numar de minute programat dupa introducerea corecta a codului)

De unde cumpar un seif certificat?

Seifurile profesionale cu clase de securitate nu se gasesc in hipermarketuri. Seifurile din marile magazine sunt pentru uz personal sau hotelier si nu au clasa de securitate. De aici si pretul redus (200-400 lei).

Pentru achizitionarea unui seif antiefractie profesional va rugam sa vizitati site-ul nostru www.seif-profesional.ro unde puteti alege modelul potrivit nevoilor dumneavoastra. Daca nu gasiti in oferta noastra curenta modelul cautat sau aveti nevoie de clarificari, va rugam sa ne sunati!

Categorized: Noutati