Seifuri benzinarii

Seifuri benzinarii cu sertar de transferConform HG 301 din 2012, statiile de alimentare cu combustibili trebuie sa fie dotate cu seif-uri certificate pentru depozitarea incasarilor. Caracteristica principala a acestor seifuri este faptul ca angajatii benzinariilor trebuie sa aiba posibilitatea sa introduca banii sa seif fara sa detina cheia. Evident, odata depus banii in seif, acestia nu mai pot fi scosi decat prin deschiderea usii principale a seifului de catre personalul care colecteaza incasarile.

Seifuri benzinarii certificate conform standardului EN 1143

Pentru a fi acceptate de catre Politia Romana, seifurile utilizate in statiile de tip “PECO” trebuie sa fie certificate antiefractie conform standardului EN 1143 si, daca au o masa mai mica de 1000 kg, trebuie sa fie ancorate in podea.

Desigur, utilizarea seifurilor cu fanta nu se preteaza doar benzinariilor! In orice domeniu in care se incaseaza bani cash se poate utiliza acest tip de seif de depozitare pentru protejarea valorilor si a personalului impotriva jafurilor.

In benzinarii este necesara afisarea vizibila a unui mesaj prin care se precizeaza ca personalul nu detine cheia de la seif.

Cum functioneaza fanta de transfer?

Pentru introducerea banilor, documentelor sau a bunurilor in seif este necesara deschidere sertarului si introducerea obiectelor in acesta. Cand sertarul de transfer va fi inchis, banii sau bunurile vor cadea in interiorul compartimentului principal al seifului.

Foarte important: prin sertarul de transfer nu se pot extrage bunurile din interiorul seifului!

Cum cumpar seifuri benzinarii?

Pentru a achitiona un seif cu sertar de transfer va rugam sa ne contactati sau vizitati magazinul nostru online cu seifuri benzinarii.